× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Rizokarpaso

Rizokarpaso Ciprus legkeletibb települése, amely a Karpász-félszigeten található. A település környéke a sziget legvadabb és egyik legérdekesebb részeként ismert. A területen nincsenek ipari üzemek, a helyi termények közé tartoznak a dohány és a gabona. Látogasson el Ciprus legkeletibb csücskére és fedezze fel a környék szépségeit, foglaljon szállást Rizokarpaso és környékén!

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Rizokarpasóban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Rizokarpaso

Rizokarpasóban foglalna szállást?Kattintson ide

Rizokarpaso megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 35°37’3.65″É; hosszúság: 34°24’31.42″K
Rizokarpaso távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 143 km, Páfosz repülőtér (PFO) 255 km, Ercan repülőtér (ECN) 118 km
Szállás Rizokarpasóban? Miért tetszik Rizokarpaso az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Rizokarpasóban? De miért érdemes Rizokarpasóban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Rizokarpasóban és Rizokarpaso környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: