× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Plátresz

A két fő részből álló, kb 1.000 méteres tengerszint feletti magasságban fekvő hegyi falu Platres korábban két néven, Pano Platres (Felső Platres) és Kato Platres (Alsó Platres) néven került említésre, jelenleg azonban előtag nélkül, Platres néven ismert. A falu elhelyezkedése ideális, a hegyi klíma tökéletes. A nyári időszakban az éghajlat száraz, kevés vagy semmilyen nedvességtartalommal, a hőmérséklet pedig jóval alacsonyabb, mint a sziget más területein. Fedezze fel a Troodos-hegység szépségeit, foglalja le szállását Platresben!

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Plátreszben foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Plátresz

Plátreszben foglalna szállást?Kattintson ide

Platres megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 34°53’11.10″É; hosszúság: 32°51’43.32″K
Platres távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 103 km, Páfosz repülőtér (PFO) 61 km, Ercan repülőtér (ECN) 109 km
Szállás Platresben? Miért tetszik Platres az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Platresben? De miért érdemes Platresben szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Platresben és Platreskörnyékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: