× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Piszúri

Pissouri település Ciprus Limassol negyedében a harmadik legnagyobb falu, és az A6-os autópálya mentén fekszik, Ciprus délnyugati részén, Limassol és Paphos között. Pissouri fő bevételi forrását a mezőgazdaság és az idegenforgalom biztosítja. Piszúriban sok hangulatos taverna, kávézók, szórakoztató létesítmények, gyönyörű gótikus templom és számos kápolna is található.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Piszúriban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Pissouri

Pissouriban foglalna szállást?Kattintson ide

Piszúri megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 34°39’51.97″É; hosszúság: 32°42’24.63″K
Pissouri távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 103 km, Páfosz repülőtér (PFO) 27 km, Ercan repülőtér (ECN) 133 km
Szállás Pissouriban? Miért tetszik Pissouri az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Pissouriban? De miért érdemes Pissouriban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Pissouriban és Pissouri környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: