× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Paralimni

Paralimni Ciprus délkeleti részén található város a Famagusta régió közigazgatási központja. A Paralimni a közeli Protaras és az Ayia Napa településekkel együtt a Famagusta régió turisztikai központját képezik. A Paralimni környéki táj gazdag vörös talajjal rendelkezik, és híres a ciprusi burgonya termesztéséről, valamint a festői szélmalmairól. Paralimni központjában egy kis szórakoztatóközpont, üzletek, modern kávézók és bárok várják a turistákat.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Paralimniben foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Paralimni

Paralimniben foglalna szállást?Kattintson ide

Paralimni megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 35° 2’6.87″É; hosszúság: 33°59’10.14″K
Paralimni távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 60km, Páfosz repülőtér (PFO) 172 km, Ercan repülőtér (ECN) 70 km
Szállás Paralimniben? Miért tetszik Paralimni az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Paralimniben? De miért érdemes Paralimniben szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Paralimniben és Paralimni környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: