× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Páfosz

Páfosz a negyedik legnagyobb város Cipruson, jelentős turista forgalmat bonyolít a nemzetközi repülőterének köszönhetően. A város – amely több részből áll – az UNESCO kulturális világörökség része. Páfosz turisták által leglátogatottabb részei: Kato Pafos (kikötői rész a várral) és a Coral Bay. Páfosz fekvésének köszönhetően ideális hely a környék felfedezésére, a városból sok közeli látnivaló elérhető autóval vagy busszal (Afrodité sziklája, Polis városa, Latchi üdülőhely).

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Páfoszban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Páfosz

Páfoszban foglalna szállást?Kattintson ide

Páfosz megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 34°46’19.25″É; hosszúság: 32°25’47.05″K
Páfosz távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 133 km, Páfosz repülőtér (PFO) 13 km, Ercan repülőtér (ECN) 162 km
Szállás Páfoszban? Miért tetszik Páfosz az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Páfoszban? De miért érdemes Páfoszban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Páfoszban és Páfosz környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: