× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Omodos

A ciprusi falvak hagyományos életmódja kiválóan megfigyelhető Omodosban, A kis falu a környező ciprusi bortermelő falvak egyfajta központja. Látogassa meg a falu közponjában található monostort, kóstolja meg a kiváló helyi borokat, sétáljon Omodos festői, macskaköves utcáin, a virágokkal díszített házak között! Foglaljon szállást Omodosban, és élvezze a nyugalmat!

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Omodosban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Omodos

Omodosban foglalna szállást?Kattintson ide

Omodos megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 34°50’57.34″É; hosszúság: 32°48’35.50″K
Omodos távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 106 km, Páfosz repülőtér (PFO) 53 km, Ercan repülőtér (ECN) 136 km
Szállás Omodosban? Miért tetszik Omodos az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Omodosban? De miért érdemes Omodosban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Omodosban és Omodos környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: