× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Nicosia

Nicosia a világ utolsó megosztott fővárosa Ciprus közepén található, a város egyik része a görög nyelvű Ciprushoz tartozik, a másik pedig, a török nyelvű országrészhez. Az országhatár az óvároson belül húzódik, az óváros sétálóutcájában a gyalogosok a bármikor átmehetnek a határállomáson. Ismerje meg mindkét kultúrát, foglaljon száűllást a Nicosia régióban található szállások közül, legyen az a görög, vagy akár a török területen.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Nicosiában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Nicosia

Nicosiában foglalna szállást?Kattintson ide

Nicosia megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 35°11’8.02″É; hosszúság: 33°22’56.18″K
Nicosia távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 52 km, Páfosz repülőtér (PFO) 142 km, Ercan repülőtér (ECN) 28 km
Szállás Nicosiában? Miért tetszik Nicosia az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Nicosiában? De miért érdemes Nicosiában szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Nicosiában és Nicosia környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: