× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Latchi

Latchi a ciprusi Polis önkormányzat részeként, az Akamas-félsziget bejáratánál található, az Akamas Nemzeti Park mellett. A Nemzeti Park a ciprusi kormány által védett terület a növény- és állatvilág számára. A félszigetet a Földközi-tenger kristálytiszta vize veszi körül. Foglaljon szállást Latziban, és járja körül az Akamas félszigetet, ahol felejthetetlen látványban lesz része!

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Latchiban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Latchi

Latchiban foglalna szállást?Kattintson ide

Latchi megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 35° 2’26.12″É; hosszúság: 32°23’39.62″K
Latchi távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 167 km, Páfosz repülőtér (PFO) 53 km, Ercan repülőtér (ECN) 197 km
Szállás Latchiban? Miért tetszik Latchi az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Latchiban? De miért érdemes Latchiban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Latchiban és Latchi környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: