× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Lápithosz

Lapta, más néven Lápithosz a sziget törökök által irányított területén elhelyezkedő település, több szintes teraszos hegyoldalra épült, kiváló kilátással a tengerre. Lápithosz híres olajfáiról, a narancs- és citromligetekről, köszönhetően a város több helyén is a sziklákból előtörő hegyi forrásoknak, melyek a növényzet folyamatos öntözését biztosítják.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Lápithoszban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Lápithosz

Lápithoszban foglalna szállást?Kattintson ide

Lápithosz megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 35°20’11.07″É; hosszúság: 33° 9’47.76″K
Lápithosz távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 94 km, Páfosz repülőtér (PFO) 184 km, Ercan repülőtér (ECN) 57 km
Szállás Lápithoszban? Miért tetszik Lápithosz az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Lápithoszban? De miért érdemes Lápithoszban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Lápithoszban és Lápithosz környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: