× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Kouklia

Kouklia a Páfosztól mintegy 16 kilométerre található település azon a helyen fekszik, ahol egykor a Palaipafos (régi Pafos) ősi királysága állt. Palaipafos az ókori görög világ leghíresebb zarándokhelyei közé tartozott. A régióban több ókori lelet is található a helyi falusi múzeumban. Nem messze a falutól található az Aphrodite sziklája, ahol – a legenda szerint – az ókori görög istennő szerelem és szépség istennője született.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Koukliában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Kouklia

Koukliában foglalna szállást?Kattintson ide

Kouklia megközelítése, utazás repülővel
GPS koordináták: szélesség: 34°41’53.96″É; hosszúság: 32°35’37.78″K
Kouklia távolsága a ciprusi repülőterektől: Lárnaka repülőtér (LCA) 115 km, Páfosz repülőtér (PFO) 15 km, Ercan repülőtér (ECN) 144 km
Szállás Koukliában ? Miért tetszik Kouklia az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Koukliában ? De miért érdemes Koukliában szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Koukliában és Kouklia környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Cipruson, a főbb turisztikai régiókban:

Szállás Ciprus legismertebb városaiban: